Τοποθέτηση εταιρικού λογοτύπου σε ενδυματα εργασίας


             

 

              Δώστε στην εταιρεία σας την εμφάνιση που της αξίζει....

 

              Κάντε την εταιρεία σας αναγνωρίσιμη με το πιo απλό τρόπο... 

 

              Με τη τοποθέτηση του εταιρικού λογοτύπου στα ενδύματα εργασίας του

 

              προσωπικού σας και την εγγύηση ποιότητας της  SAFEWORK...

 

 

 

 

 

Mέθοδοι τοποθέτησης εταιρικών λογοτύπων στα ενδύματα εργασίας:

 

ΚΕΝΤΗΜΑ

Το κέντημα αποτελεί την πιο αξιόπιστη τεχνική τοποθέτησης λογοτύπου στα ρούχα εργασίας, καθώς εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα. Απαιτείται η δημιουργία κεντητικού προγράμματος σε δισκέτα με το ζητούμενο λογότυπο.Το κόστος του κεντήματος είναι ανάλογο του μεγέθους του λογοτύπου που επιθυμούμε και της ποσότητας των κεντημάτων που θέλουμε να εφαρμόσουμε στις στολές εργασίας.

 

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

Αποτελεί την αρχαιότερη τεχνική απεικόνισης χρωμάτων σε υφάσματα. Η χρήση μεταξοτυπίας σε ενδύματα εργασίας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα αποτελεί μία πολύ οικονομική (υπό συνθήκες) λύση. Απαιτείται η κατασκευή τελάρου και μακέτας του λογοτύπου. Το κόστος της μεταξοτυπίας είναι ανάλογο του αριθμού των χρωμάτων του λογοτύπου, του μεγέθους του λογοτύπου που επιθυμούμε και της ποσότητας των λογοτύπων που θέλουμε να εφαρμόσουμε στα ρούχα εργασίας.

 

ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Χρησιμοποιείται όταν το λογότυπο ενέχει πολλά χρώματα και απαιτεί μεγάλη λεπτομέρεια. Μοναδικό μειονέκτημα η μη αντοχή της θερμομεταφοράς στις υψηλές θερμοκρασίας (π.χ. σιδέρωμα). Για την εφαρμογή του λογοτύπου στα ρούχα εργασίας, απαιτείται η χρήση θερμικής πρέσας στος 180 Co. Το κόστος της θερμομεταφοράς είναι ανάλογο του αριθμού των χρωμάτων του λογοτύπου, του μεγέθους του λογοτύπου που επιθυμούμε και της ποσότητας των θερμομεταφερόμενων λογοτύπων που θέλουμε να εφαρμόσουμε στα ενδύματα εργασίας.

 

 

Eπικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφόρηση:

Τηλ. 210.3467876

Fax. 210.3421854

E-mail: info@safework.com.gr