Ενδύματα εργασίας - Επιστροφές | Safework.com.gr

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, η εταιρεία μας θα σας πιστώσει το 100% της αξίας του προϊόντος.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να είναι στην ίδια άριστη κατάσταση και συκευασμένο όπως ακριβώς το παραλάβατε. Προϊόντα που έχουν υποστεί χρήση, έχει παραβιαστεί ή καταστραφεί η συσκευασία τους δεν επιστρέφονται.

Προϊόντα όπου έχει τοποθετηθεί εταιρικό λογότυπο, ή είναι ειδικές κατασκευές δεν επιστρέφονται.

Δεν επιστρέφονται προϊόντα, μετά τη παρέλευση 10 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης (Απόδειξη ή τιμολόγιο). Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία του παραστατικού πώλησης (Απόδειξη ή τιμολογίο) της παραγγελίας σας δεν είναι μεγαλύτερη από 10 ημερολογιακές μέρες, από την ημερομηνία που θα μας διαβιβάσετε με email ή φάξ την επιθυμία σας για επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος. 

Σε περίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε προϊόν ελλατωμματικό ή σε αποστολή λάθος υλικού από την εταιρεία μας, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε οποιοδήποτε άλλο λόγο, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για να επιστρέψετε το προϊόν, ακαλουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

1. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι στην ίδια άριστη κατάσταση, συκευασμένο όπως το παραλάβατε. Προϊόντα που έχουν υποστεί χρήση ή έχει καταστραφεί η συσκευασία τους δεν επιστρέφονται.

2. Συμπληρώστε το Έντυπο πιστροφής που θα βρείτε παρακάτω και στείλτε το μέσω email ή fax.

3. Μόλις παραλάβουμε το συμπληρωμένο Έντυπο επιστροφής, θα σας δώσουμε πληροφορίες για το πως θα μας επιστρέψετε το προϊόν.

4. Στείλτε μας το προϊόν στην έδρα μας Τενέδου 7 - Τ.Κ.17778 - Ταύρος. 

5. Εντός 4 εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή, θα πιστώνεται η αξία του προϊόντος (εκτός του κόστους μεταφοράς) στο τραπεζικό σας λογαριασμό (σε περίπτωση επιστροφής), ή θα αποστέλλεται το νέο προϊόν (σε περίπτωση αλλαγής).

 

Αν θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προϊον για επιστροφή:
Ελάτε στην έδρα μας, αφού τηλεφωνήσετε προηγουμένως ώστε να προγραμματίσουμε ραντεβού.
Αφού έρθετε θα ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, και θα προχωρήσουμε στις υπόλοιπες διαδικασίες παραλαβής του.

 

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών:

Τηλ: 210.3467876  ,  Fax: 210.3421854

E-mail: info@safework.com.gr

'Ωρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-17.00